1 op 1 Wandelcoaching

Waar ligt jouw focus?

Ik ben echt de wereld op een andere manier gaan bekijken en voel me zoveel beter.

Annemieke

Duurzame inzetbaarheid en het leven genieten, wie wil dat niet? Toch blijkt dit niet altijd eenvoudig te realiseren. Wat zou je graag anders willen? Hoe ga je om met (grote) veranderingen? Dit zijn vragen die juist in tijden van onzekerheid relevant zijn. Bijvoorbeeld omdat je als gevolg van Covid-19, niet meer kunt doen wat je voorheen deed. Ontdek wat je kunt doen en beter kunt laten. – Ambitie en Stressmanagement

Mijn aanpak
Als gecertificeerd wandelcoach help ik je weer op weg. Dat doen we, al wandelend, in de natuur. Daarnaast maak ik gebruik van de door CSR-Centrum ontwikkelde evidence-based methode bij stress- en burn-out. Deze methode gaat er vanuit dat de lichamelijke gevolgen van stress kunnen leiden tot de psychische klachten die je ervaart. Het probleem 'tussen je oren' is daarmee niet de oorzaak van jouw klachten, maar een gevolg van te lang, fysiek niet lekker in je vel zitten en overpresteren, zónder voldoende oplaad-momenten.
Wandelcoachtraject 1

Een onderzoekende blik brengt verrassende inzichten.

Wanneer loop je jezelf eigenlijk voorbij? Wat zijn de uitdagingen die er voor jou écht toe doen? Juist door nu even stil te staan en je af te vragen waar je eigenlijk mee bezig bent voorkom je dat je jezelf voorbij loopt. Waar ben je mee bezig? Is dit echt belangrijk voor je? Hoe houd je dit duurzaam vol? Vanuit persoonlijke groei en ontwikkeling én een gezonde energiebalans de juiste keuzes maken.

Focus| Persoonlijke groei en ontwikkeling.
Een traject is altijd maatwerk en bestaat naast een uitgebreide (telefonische) intake uit 4 begeleide wandelingen van ongeveer 1,5 uur.

De kosten voor een 1 op 1 wandelcoachtraject gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling bedragen €695,00 inclusief BTW.
Wandelcoachtraject 2

Als je meer wilt, dan je kunt.

Een groot deel van de uitval door ziekte wordt veroorzaakt, omdat mensen te lang met chronische stressklachten zijn blijven doorlopen en uiteindelijk in een burn-out terechtkomen. Vaak zijn het juist díegenen die toch nog even een tandje bijzetten. Toch nog even … totdat het écht niet meer lukt. Het onderwijs en de zorg zijn sectoren waarin je dit veelvuldig ziet gebeuren. Maar, het kan ieder van ons overkomen als de ongezonde stresssituatie waarin je zit, te lang, teveel van je vraagt.

Focus | Stress en burn-out coaching
Een stressinterventie-traject is altijd maatwerk. Afhankelijk van de ernst van de stressklachten, zal een interventieplan worden opgesteld. Naast een uitgebreide (telefonische) intake, zal er ook een vragenlijst worden afgenomen om de mate van stressklachten te kunnen duiden.Op basis van de indicatie en de intake zal een traject worden voorgesteld. Begeleide wandelingen maken onderdeel uit van het proces.

De kosten voor een 1 op 1 wandelcoachtraject gericht op Stress en Burn-Out bedragen €95,00 per uur inclusief BTW.

Deze coaching heeft me dus een prachtige manier van kijken gegeven die oprecht mijn leven veranderd heeft.

Coachee