Aanbod

Samen met een coach of trainer

Soms heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd en kom je er toch niet meer uit. Dan is het fijn om je zoektocht naar meer rust, ruimte en richting op een locatie in de natuur voor te zetten met een coach of trainer.

—————————————————————————————————————————-

Je bent je eigen coach

Dagelijks geef je vorm aan jouw eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bent ook prima in staat om zelf uit te zoeken wat je volgende stap is en hiermee zelf aan de slag te gaan. Als dit je aanspreekt, dan is een online-traject voor jou een goede keuze.

—————————————————————————————————————————-

Blended-learning | Op locatie én online

Soms heb je gewoon wat meer informatie nodig en wil je iets beter begrijpen. In zo’n geval is het handig om zelfstandig aan de slag te gaan, je kennis te vergroten en zelfstandig te oefenen met behulp van de online-leeromgeving. Tegelijkertijd heb je er ook behoefte aan om je nieuw opgedane kennis en ervaring te delen onder begeleiding van een coach of trainer op locatie. Dit kan met het blended-learning– concept.

—————————————————————————————————————————-

Gastlessen en workshops

Graag neem ik deel aan activiteiten waar het gedachtengoed van Mindfulness & Wandelcoaching helpend kan zijn voor het vergroten van onze mentale fitheid. Hierbij valt te denken aan een Mindful Wandeling of een themaworkshop Mindfulness & Wandelen voor speciale doelgroepen. Doel is om rust, ruimte en richting te creëeren, zodat je vooruit kan. Denk bijvoorbeeld aan het belang van een goede zelfzorg bij werkloosheid of in beroepsgroepen, waar langdurig onder grote druk gepresteerd moet worden, zoals het onderwijs.

Ik heb belangstelling.