Blended

Blended-learning | Op locatie én online

Soms heb je gewoon wat meer informatie nodig en wil je iets beter begrijpen. In zo’n geval is het handig om zelfstandig aan de slag te gaan, je kennis te vergroten en zelfstandig te oefenen met behulp van de online-leeromgeving. Tegelijkertijd heb je er ook behoefte aan om je nieuw opgedane kennis en ervaring te delen onder begeleiding van een coach of trainer op locatie. Dit kan met het blended-learning– concept.

—————————————————————————————————————————-

Dit is een combinatie traject. Je doet kennis op in de online leeromgeving, maar we gaan ook samen op locatie wandelen. Je doet dit vanuit een persoonlijk vraagstuk, waar je meer rust, ruimte en richting voor zoekt.

Voor coaches met interesse in Mindfulness

De online leeromgeving biedt kennis om het verschijnsel stress beter te kunnen begrijpen, waardoor je er anders en slagvaardiger mee om kunt gaan.

Daarnaast is het alleen effectief als je deze kennis ook kunt toepassen. De online omgeving ondersteunt je met oefeningen.

Heb je echter behoefte om in groepsverband bij elkaar te komen, te oefenen en je ervaringen te delen? Dan is de blended-training voor jou een uitkomst

De MBSR-training is een evidence-based methode dwz. dat de effectiviteit wetenschappelijk heeft bewezen dat het omgaan met stressvolle situaties eenvoudiger wordt.

Ik heb belangstelling voor een blended-learning traject