WalkingSense – Vernieuwing – Verandering – Versteviging

Vier stappen in de goede richting

“Ik zou zo graag … ”

“Ja maar, … ”

“Ik ben bang dat … ”

Je herkent bovenstaande uitspraken vast wel, allerlei excuses om vooral iets níet te hoeven doen. Maar waarom zou je je dromen niet willen laten uitkomen? Ga de uitdaging met jezelf aan en loop met me mee.

Bij het aangaan van nieuwe uitdagingen hebben we vaak behoefte aan ondersteuning. Een ambitiecoach en educatie professional die luistert naar joúw verhaal, biedt uitkomst. Tenslotte wil je niet dat het alleen bij dromen en denken blijft, maar wil je er ook iets mee doen! Nieuwe tijden, nieuwe dromen. Durf jij het aan?

Het stappenplan

  • Stap 1: In beeld brengen van échte behoeften.
  • Stap 2: beslissen met welke coachingsvraag je aan de slag wil gaan.
  • Stap 3: bouwen aan de uitvoering middels een plan van aanpak op basis van de coachingsvraag.
  • Stap 4: Het doel bereiken aan de hand van voorafgaande stappen.

Ambitie Coach

Mijn pedagogisch/didactische aanpak is geworteld in een jarenlange coachende begeleidingsrol binnen het beroepsonderwijs met (jong)volwassenen. Het aanboren van eigen kracht en deze met de juiste middelen versterken. Wanneer je eenmaal op eigen benen staat wordt er van je verwacht dat je dit de rest van je leven blijft doen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Versterk je zelfsturing in oplossend vermogen en zoek de verbinding naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt vaak meer dan je denkt.

Durf jij je ambities waar te maken?

  • Mijn verstand zegt het één
  • Mijn gevoel zegt het ánder
  • Wandelcoaching geeft richting
Behoeften-Beslissen-Bouwen-Bereiken

Heb jij ook behoefte om te doen wat écht bij je past; zoek je verandering of vernieuwing en wil je graag op een professionele manier geholpen worden? Neem dan contact op via info@WalkingSense.nl