WalkingSense – Vernieuwing – Vervanging – Versteviging

Hoe GOED zorg je voor jezelf?

De Lifestyle check-up is de snelste methode binnen mijn coaching programma om een update te krijgen hoe jij er op dit moment voor staat. Tijdens een wandeling in de natuur maken we tijd voor joúw verhaal. Aan het eind heb jij een bevestiging voor jezelf dat je goed bezig bent en/óf kan je jezelf een nieuwe vraag stellen.

Wat kan er BETER?

Tijdens een wandeling in de frisse buitenlucht komen we in gesprek over hoe jij nu in het leven staat en wat jouw échte behoeften zijn.

Vernieuwing

Heb jij de behoefte om van het gebaande pad af te wijken en eens op avontuur te gaan? Waar komt die wens eigenlijk vandaan? Wat is het verhaal achter die wens? Waar ben je naar op zoek?

Vervanging

Je hebt het gevoel dat je best op de goede weg bent, maar toch knaagt er iets. Wat is dat nou precies? Dit wil je graag uitzoeken voordat je te ver van het pad afdwaalt en een afslag mist.

Versteviging

Je bent op het juiste pad, maar wil dit ook blijven. Hoe zorg je ervoor dat je fit en op volle sterkte de juiste route kunt blijven bewandelen. Wanneer investeer je in jezelf en hoe doe je dat dan? Welke coachingsvragen moet je jezelf dan stellen.

Wil jij de BESTE versie van jezelf zijn?

Neem de tijd om even pas op de plaats te maken. Kijk wat voor jou belangrijke vragen en veranderende behoeften zijn met het oog op de toekomst. Ik luister naar jóuw verhaal en jij maakt de balans op. Je kunt jezelf een gerichte vraag stellen en van échte behoeften nieuwe ambities maken. Een ander pad kiezen; de juiste afslag nemen of stevig doorwandelen. Waar sta jij?

  • Mijn verstand zegt het één
  • Mijn gevoel zegt het ander
  • Wandelcoaching geeft richting