Mindful Wandelen

Rust, Ruimte, Richting.

Even op adem komen en de boel de boel laten.Tijdens een mindful groepswandeling van 2 tot 3 uur kom je even helemaal tot rust.

Door de bomen het bos niet meer zien.

Soms ligt iets zo voor de hand dat je het niet eens meer ziet. In een maatschappij die heel veel prikkels geeft, is het vaak best lastig om deze te negeren. We hebben het gevoel overal op te moeten reageren. Stel je voor dat je iets zou missen. Juist omdat je niets wilt missen, gaat er onbewust veel aan je voorbij.

Juist nu!

Het is fijn om bij tijd en wijlen eens even stil te staan bij datgene waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Even op adem te komen en de boel de boel laten. De vakantie was het uitgelezen moment om de batterij weer even op te laden, maar dat is nu precies wat nog niet makkelijk kan! Dat is dubbel pech, want je rustmoment is weg en de overgebleven maatregelen rondom COVID 19 zorgen nog voor de nodige stressvolle situaties bij die activiteiten die ontspanning kunnen bieden, zoals een avondje stappen.

Klaverroutes – Op locatie

Een klaverroute is een Mindful wandeling die duurt tussen de 2 en 3 uur en wordt georganiseerd in de natuur. De groepsgrootte is gebonden aan de COVID 19-richtlijnen vanuit de overheid, op het moment van de activiteit.