Online cursus stressmanagement

Ik wil het graag zelf doen.

Denk je bij jezelf, ik zou best wat beter om willen gaan met stress, maar ik ben prima in staat om dat zelf op te pakken. Dat kan!

In mijn online cursus: Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress ga je zélf aan de slag. Je doet dit in je eigen tempo en op de momenten die jou het beste uitkomen.

Online cursus: Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

Wat houdt de cursus precies in?
Acht weken

Het is een acht weken durend programma, waarbij je meer te weten komt wat Stress nu eigenlijk precies is en welke goede en minder goede kanten dit heeft.

Wetenschappelijke inzichten

De kennis is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten over stress, maar je hoeft niet gestudeerd te hebben om ze te kunnen begrijpen of toe te kunnen passen. Ben je daar juist wel in geïnteresseerd dan heb je de mogelijkheid om dieper op de materie in te gaan aan de hand van onderzoeken die worden benoemd.

Kennis en Vaardigheid

Naast het vergroten van je kennis, ga je ook aan de slag met het praktisch oefenen van vaardigheden die moeten voorkomen dat je last krijgt van chronische stressklachten, die kunnen uitmonden in overspannenheid en zelfs burn-out.

Weten – Voelen – Doen

De vaardigheidsoefeningen zijn enerzijds gericht op fysieke beweging zoals wandelen aan de hand van zogenoemde ‘spoorzoeker’- opdrachten en zijn anderzijds gericht op je gedachten en gevoelens. Weten, voelen en doen. Er wordt onder andere gewerkt met inzichten uit de neuropsychologie, bio-psychologische factoren bij stressindicering, leerpsychologie en mindfulness.

Oplossing op maat

Wekelijks kan je toepassingsopdrachten maken, die je aan het eind een overzicht geven, van datgene wat het beste past bij jou om met stressvolle situaties om te gaan. Het brengt je valkuilen in beeld en geeft inzicht en handvatten om hiermee om te gaan.

Eénmalige investering

De kosten voor de acht weken durende stressreductie cursus bedragen €500,00 exclusief BTW.

Online cursus Stressmanagement
Duur: Acht weken 

Kosten: € 500,00 excl. btw

MELD JE HIER AAN!