Workshops en Wandelcoaching

Samen met een coach of trainer

Soms heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd en kom je er toch niet meer uit. Dan is het fijn om je zoektocht naar meer rust, ruimte en richting op een locatie in de natuur voor te zetten met een coach of trainer. Het onderstaande aanbod sluit hierop aan. Je kunt hierbij ook kiezen voor een individueel of een programma in groepsverband.

—————————————————————————————————————————-

Mindful wandelen en workshops

Maandelijks worden er wandelingen en workshops georganiseerd gebaseerd op situaties waar we allemaal, op enig moment in ons leven, weleens mee te maken zullen krijgen en lastig zijn om mee om te gaan. Tijdens een mindful wandeling of een workshop gaat de aandacht vooral uit naar de ervaring van de persoonlijke beleving (gedachten, gevoelens en emoties), de heilzame werking van de natuur en het toepassen van manieren om innerlijke rust, ruimte en richting te creëeren.

In groepsverband

Deze activiteiten krijgen een thema mee en zijn altijd een combinatie van wandelactiviteiten in de natuur gericht op een houdingsaspect van het leven voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

In groepsverband

Wandelingen gericht op het bewust ervaren van de natuur door alle zintuigen open te zetten.

—————————————————————————————————————————-

Je wilt graag, maar het lúkt gewoon niet meer. Je batterij is leeg. Ik help jou inzien waar de stress vandaan komt en hoe je je leven zo in kunt richten dat die stress vermindert en je de draad weer langzaam op kunt pakken.

Individueel

Wandelcoachtraject bij Stress en Burn-Out

—————————————————————————————————————————-

Veerkrachtig Persoonlijk Leiderschap

Ruimte creëren om je eigen pad te volgen. Hoe pak je dat nu in de praktijk aan? Samen met een coach of trainer ga je op locatie samen aan de slag, zodat je díe keuzes kunt maken die het beste bij jou passen.

Individueel

Wandelcoachtraject

Individueel

Volg je eigen pad

In groepsverband

Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

Ik wil graag deelnemen aan een traject op locatie