Over mij

Natuurlijk komt mijn wil om jou te helpen niet uit het niets. Ook ik wist op een bepaald, erg stressvol, punt in mijn leven niet meer hoe ik verder moest. Ik probeerde van alles en ontdekte een manier waarmee ik mezelf weer terug op het pad kreeg. Ik koos voor zelfzorg, waarbij ik heel bewust en vriendelijk naar mezelf ging kijken. Welke keuzes maakte ik (on)bewust en hoe kreeg ik daar de controle over terug? Ik vond het antwoord in de natuur en natuurlijke veerkracht en weet uit ervaring dat ook daar het antwoord op jouw vragen ligt.

Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg.

Loesje

Deze tekst las ik ooit op een ‘Loesje-poster’ en zegt naar mijn idee precies wat lifecoaching inhoudt. Je bent inmiddels haast een beetje verdwaald en weet niet meer hoe je verder moet en wil hierbij graag deskundig geholpen worden. Het antwoord? Ga vanuit een niet-oordelende nieuwsgierigheid met jezelf op avontuur, onderzoek, ontdek en daag jezelf uit. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen. Stel jezelf de vragen die je liever niet stelt, want alleen dan kom je op de antwoorden. Mindful, dat wil zeggen met een bewuste en vriendelijke houding, stilstaan bij jezelf, gaat je helpen. Dat is spannend, maar gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Als lifecoach help ik je daar graag bij en creëer ik de veilige omgeving waar die persoonlijke groei mogelijk is.

Mijn kennis komt niet alleen uit eigen ervaringen. Ik heb jaren gewerkt als professional in het beroepsonderwijs en daarbinnen heb ik mij op masterniveau gespecialiseerd in motivatie en zelfsturing van leerprocessen. Dat deed ik door te focussen op drie succesfactoren, namelijk autonomie, meesterschap (kennis, vaardigheden en inzicht) en zingeving. Deze aanpak draagt bij aan het succesvol kunnen oplossen van problemen en biedt hiermee ook een handvat voor het leven.

Wil jij meer grip, groei en geluk ervaren? Wil jij vormgeven aan veerkrachtig persoonlijk leiderschap? Ben je benieuwd naar mijn unieke combinatie van wandelen, mindfulness en persoonlijke leiderschapskwaliteiten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Contactformulier

  Opleidingen en kwalificaties

  Opleiding tot Mindfulnesstrainer |Cat.2

  CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® via Het Coach Bureau

  CSR-Methode®| cursus Stress & Burn-Out Coaching

  Educatieve Masteropleiding | MEd
  Master thesis: Verhogen van de leerbetrokkenheid in het beroepsonderwijs door Autonomie|Uitdaging|Zingeving
  Eerstegraads docent Engelse Taal

  Sociaal Wetenschappelijke Masteropleiding | MSc
  Master thesis: Voorzieningen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen voor ouderen. ‘Zolang ik mijn eigen potje nog kan koken.’ Huishoudwetenschappen|(Gezins-)Sociologie|Woonecologie

  Zuid-West Nederland-Delft

  Nieuwe Lerarenopleiding Zuidwest Nederland
  Tweedegraads docent Huishoudkunde en Engels

  Aangesloten bij beroepsvereniging

  Accreditatie | Aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO)

  Lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches