Coachtraject bij stress & burn-out

Persoonlijk coachtraject bij stress & burn-out klachten

Tijdens een wandelcoachtraject neem ik je mee en laat ik je ervaren wat stress met jou doet en welke alternatieve keuze voor jou het beste voelt.

Overbelast, overspannen of burn-out?

Ongezonde stress uit zich op diverse manieren. Heb je last van (langdurig) uitval als gevolg van aanhoudende ongezonde stressklachten? Maak dan gebruik van het individuele stress- en burn-out wandelcoachtraject. Het re-integratieproces start met aansterken en daarna het versterken van zelfmanagement met als uiteindelijk doel duurzame inzetbaarheid.

Coachwandelingen bij stress en burn-out


Kosten voor dit wandelcoachtraject zijn afhankelijk van het aantal sessies. Vooraf wordt een traject afgesproken. 

Zo kreeg ik nóg meer het vertrouwen dat je echt naar me luistert. Ik ging een stuk rustiger weg dan dat ik gekomen was.

Anne-Marieke

Heb je interesse in een wandelcoachtraject? Neem dan vrijblijvend contact op.
Contactformulier