Samenwerking

Kennis en ervaring delen zijn voor mij belangrijke onderdelen van een leerproces. Daarnaast is het ook veel leuker om gezamenlijk op te trekken.

Ontmoeten, waar paden samen komen

Wil jij binnen je bedrijf ontdekken hoe een blik vanuit natuurlijk perspectief op het willen, kunnen en moeten van medewerkers kan bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkelingsprocessen, minder stress en (her)nieuwde motivatie?

In samenwerking met bijvoorbeeld Personeelsdiensten van (onderwijs-)organisaties zijn er diverse manieren mogelijk om wandelcoachtrajecten in te zetten om medewerkers door een betere stresshantering, meer grip en gemotiveerd duurzaam inzetbaar te laten zijn.

Versterken en ondersteunen

Misschien ben jij ook een wandelcoach en vind je het leuk om aan te sluiten bij een nieuw of bestaand aanbod. Wellicht vindt je het fijn om als starter meer zelfverzekerd te kunnen werken door iemand naast je te hebben. Ben jij al als coach werkzaam, maar zou je graag ook wandelen een onderdeel van je coachingtrajecten laten zijn? Samen kunnen we onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken en ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact op om te zien of en hoe we door samenwerking elkaar op een positieve manier kunnen versterken.