Persoonlijk Leiderschap

Autonomie, Uitdaging en Zingeving

Leerprocessen voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Als trainer/wandelcoach bij Walking Sense werk ik vanuit een brede kennis en jarenlange ervaring als onderwijsprofessional  in het beroepsonderwijs. Ik heb mij gespecialiseerd in leerprocessen voor persoonlijke groei en ontwikkeling gebaseerd op de kracht van zelfmanagement (autonomie); het benutten en ontwikkelen van je mogelijkheden om van daaruit te kunnen verbinden (bekwaamheid) en datgene te doen wat voor jou van waarde is en te delen (doelen).

Duurzame inzetbaarheid en gezond stressmanagement

Gaandeweg heb ik ontdekt dat motivatie niet op zichzelf staat als drijfveer voor succesvolle leerprocessen en gezondheid. Ook bij een aanhoudende onbalans in inspanning van gewilde uitdagingen, worden er grenzen overschreden en ontstaat er ongezonde stress. Kennis en vaardigheid over het voeren van gezond stressmanagement zou meer aandacht mogen krijgen als middel voor duurzame inzetbaarheid. Daarom heb ik mij aanvullend bijgeschoold in stresspreventie en interventie.

Groene energie.

Niet uitputten, maar opladen.

Vanuit dit gedachtegoed organiseert Walking Sense o.a. trainingen op het gebied van Ambitie en Stressmanagement. Uniek is de combinatie van psycho-educatie en natuur. Dit maakt dat deze trainingstrajecten niet uitputten, maar juist opladen. Leren hoe je in de gezonde stresscirkel blijft en dit ook aan den lijve ervaren. Hoe fijn is dat?

Ín en mét de natuur
Een ‘feel-good’-training

Walking Sense richt zich ook op organisaties. De educatieve ‘feel-good’ trainingen en studiedagen geven inzicht in de werking van ons leervermogen en de gevolgen van (on)gezonde stress. Welke ruimte heeft de professional nodig om de uitdagingen waar hij/zij voor staat gemotiveerd en gezond uit te voeren? Doel is het voorkomen van uitval als gevolg van aanhoudende ongezonde stressklachten en het vergroten van het (creatieve) leervermogen.

Stress en burn-out coaching

Is het dan toch niet helemaal goed gegaan en ben je (langdurig) uitgevallen als gevolg van aanhoudende ongezonde stressklachten? Maak dan gebruik van het individuele stress- en burn-out wandelcoachtraject. Het re-integratieproces start met aansterken en daarna het versterken van zelfmanagement met als uiteindelijk doel duurzame inzetbaarheid.

Walking Sense is een wandelcoachbureau dat zich richt op persoonlijke groei en ontwikkeling en het bevorderen van gezonde stress.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

    Walking Sense werkt graag samen met andere partijen, zodat kennis en ervaring elkaar kunnen versterken.