Voorbeelden van eerder georganiseerde activiteiten

Als het Tijd is voor een Nieuwe Stap, dan brengt dit veel onzekerheid met zich mee. Hoe geef je vorm aan veerkrachtig persoonlijk leiderschap in zo’n stressgevoelige situatie? Om de positieve effecten van Mindfulness en Wandelcoaching zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, neem ik graag deel aan speciale gelegenheden.

Te denken valt aan gastlessen, themaworkshops mindfulness & wandelcoaching of bijvoorbeeld een mindful wandeling. Deze activiteiten zijn in het bijzonder geschikt voor de specifieke doelgroep van mensen die een fase van verandering in hun leven doormaken. Denk bijvoorbeeld aan werkzoekenden; mensen die aan het begin van hun pensionering staan; mensen die niet meer op de oude voet verder willen of kunnen vanwege hun gezondheid of een andere omstandigheid.

Door deelname aan deze speciale gelegenheden wil ik bijdragen aan het vergroten van kennis en ervaring met deze toegankelijke manier van gezonde zelfzorg gericht op het vormgeven aan veerkrachtig persoonlijk leiderschap in stressgevoelige situaties.

—————————————————————————————————————————-

Mindful Wandelen | Rust - Ruimte - Richting  Tijdens een mindful wandeling in de beeldentuin van het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende vriendelijkheid naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

—————————————————————————————————————————-

JobOn event: Mindful Wandelen op Park de Hoge Veluwe

Doelgroep: Werkzoekenden

24 november 2021 | 27 oktober 2021 | 25 augustus 2021
Mindful Wandelen | Rust - Ruimte - Richting
Tijdens een mindful wandeling in de beeldentuin van het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende vriendelijkheid naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

—————————————————————————————————————————-

20 juli 2021

22 juli 2021

De JobOn Loopbaan Vierdaagse 20 t/m 23 juli

Locatie: Nationaal Park de Hoge Veluwe

Doelgroep: Werkzoekenden

Het landelijke wandelevent, de Nijmeegse Vierdaagse, kent bijna iedereen. Helaas gaat dit wandelevent ook dit jaar niet door. Wat wel doorgaat, is de JobOn Loopbaan Vierdaagse die in diezelfde week plaatsvindt. Tijdens deze 4 dagen organiseren de eventmanagers van JobOn in heel Nederland zoveel mogelijk wandelevents waarin elke dag stappen worden gezet om iedereen een boost te geven in zijn of haar zoektocht naar werk! 

Mindful Wandelen | Rust - Ruimte - Richting
Tijdens een mindful wandeling op het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende en vriendelijke houding naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

—————————————————————————————————————————-

5 juli 2021

JobOn – event – op locatie

Doelgroep: Werkzoekenden

Dit event werd door de deelnemers gewaardeerd met een 8,9 gemiddeld.

Mindful Wandelen | Rust - Ruimte - Richting
Tijdens een mindful wandeling in de beeldentuin van het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende vriendelijkheid naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

Ervaringen van JobOn’ers.

Pepita is een prettig persoon die met een zachte en vriendelijke communicatiestijl spiegelt en je bewust maakt op oude patronen en ineffectieve gedachten. De wandeling in een inspirerende omgeving gaf rust ruimte en richting. Tijd voor actie en doen!

– Ik vond het een inspirerende workshop. Heeft het me wat gebracht? Het heeft me doen stil staan bij patronen die ik heb. Die zijn nu meer bewust geworden. Ik weet beter wat mijn prioriteiten zijn en die liggen niet bij werk zoeken maar bij zoeken wat bij me past en mij energie geeft
.

—————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————-

24 juni 2021

NOBCO-Event – Op locatie

Doelgroep: coaches

Op 24 juni 2021 verzorgde ik de workshop ‘Mindful Wandelen’ tijdens het landelijke event van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) met als thema: Veerkracht in Natuur.

Rust. Ontspanning. Relaxed. Geaard. Interessant. Liefde. Inspiratie.

Ervaringen van deelnemers, na afloop van de workshop

—————————————————————————————————————————-