Stresspreventie en Interventie

Te lang, teveel. Daarom voel je je zo belabberd!

Hoe vervelend is het niet om te merken dat je wel graag wílt, maar het je gewoonweg niet meer lúkt? Dat is wat er gebeurt als je stressklachten niet op tijd op de juiste manier aanpakt. Het gaat van kwaad tot erger en uiteindelijk kun je zelfs in een burn-out terecht komen.

Chronische stress slurpt energie uit je lichaam. Helaas heb je niet op tijd deze ‘dure’ energie aangevuld. Het energie slurpen moet stoppen, daarna kan je de batterij weer gaan opladen.

Herstellen van stressklachten begint allereerst met het stoppen van de roofbouw die je aan het plegen bent. Daarna ga je stapsgewijs reserves opbouwen. Uiteindelijk ga je de draad langzaam aan weer oppakken. Tijdens je wandelcoachtraject krijg je nieuwe kennis en vaardigheden om te voorkomen dat je in herhaling valt.

Naast de beginselen van Mindfulness-Based Stressreductie (MBSR), wordt ook gebruik gemaakt van de stressherstelmethode van het CSR-Centrum.

Herstel

Wandelcoaching
bij stress en burn-out

De juiste keuzes maken
Hoe bereik je een goede balans tussen (nieuwe) uitdaging en gezonde stress?

Tijdens een wandelcoachtraject neem ik je mee en laat ik je ervaren wat stress met jou doet en welke alternatieve keuze voor jou het beste voelt. 

Zo kreeg ik nóg meer het vertrouwen dat je echt naar me luistert. Ik ging een stuk rustiger weg dan dat ik gekomen was.

HA 20+

Heb je interesse in een wandelcoachtraject? Neem dan vrijblijvend contact op.

WANDELCOACHTRAJECT
STRESS & BURN-OUT

Neem vrijblijvend contact op