Trainingen voor het onderwijs

Stressreductie training in het Gelderse Wageningen
In het najaar 2020 is een start gemaakt met de tweedaagse stressreductietraining gericht op de onderwijsprofessional. In een tijd van grote veranderingen in het onderwijs, sta je als onderwijsprofessional voor een grote uitdaging. Juist nu is het van belang om goed voor jezelf te blijven zorgen en aandacht te hebben voor een gezonde energiebalans. Na inspanning, komt ontspanning. De praktijk leert dat dit makkelijker is gezegd dan gedaan. Hoe je voorkomt dat je toch door blijft gaan en  echt effectief kunt ontspannen is wat je tijdens deze training leert en ervaart. 

Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

Tweedaagse training voor het onderwijs
Dag 1 | OchtendWat is stress?Misverstanden rondom stress. Gezonde en ongezonde stress.
Dag 1 | MiddagWat is ontspanning?Boswandeling met ontspanningsactiviteiten.
Dag 2 | OchtendNieuwe uitdagingWelke invloed heeft COVID op je huidige werksituatie? Wat zijn de veranderingen waar je voor staat? Wat zijn de waarden van waaruit je werkt?
Dag 2 | MiddagNieuwe uitdaging, gezonde stressBoswandeling met vrije natuurassociaties. Hoe kan ík in een stressvolle situatie een gezonde energiebalans behouden?
Tweedaagse training: Nieuwe uitdaging; gezonde stress.

Tweedaagse stressreductie training

Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

MELD JE HIER AAN

De kosten voor de tweedaagse training bedragen € 645,00 inclusief BTW voor particuliere deelname. Informeer bij je werkgever voor het inzetten van je professionaliseringsbudget. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!