Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

Hoe blijf je veerkrachtig in uitdagende situaties? Training voor de (onderwijs) professional.

Na inspanning, komt ontspanning.

De praktijk leert dat ‘ontspannen’, makkelijker is gezegd dan gedaan. Hoe je voorkomt dat je toch door blijft gaan en echt effectief kunt ontspannen is wat je tijdens deze trainingscursus leert en ervaart.

In het najaar 2020 is een start gemaakt met de tweedaagse stressreductietraining gericht op de (onderwijs)professional. 

Dit was naar aanleiding van de Corona pandemie. Een tijd die zorgde voor grote uitdagingen in werkzaamheden o.a. voor docenten. Op je tenen lopen om te zorgen dat je je werk toch zo goed mogelijk kon blijven vormgeven, in een geheel nieuwe context. Met de persoonlijke uitdaging hoe je in een woelige periode overeind blijft staan.

Ook in de nasleep van Corona blijft het van belang om met vriendelijke aandacht, goed voor jezelf te blijven zorgen en veerkrachtig te blijven, zodat je energiek je werk met plezier en voldoening kunt blijven uitvoeren. Verandering en uitdaging zijn van alle tijden.

Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

Tweedaagse training
Dag 1 | OchtendWat is stress?Misverstanden rondom stress. Gezonde en ongezonde stress.
Dag 1 | MiddagWat is ontspanning?Boswandeling met ontspanningsactiviteiten.
Dag 2 | OchtendNieuwe uitdagingWelke uitdagingen ervaar je in je huidige werksituatie? Wat zijn de veranderingen waar je voor staat? Wat zijn de waarden van waaruit je werkt?
Dag 2 | MiddagNieuwe uitdaging, gezonde stressBoswandeling met vrije natuurassociaties. Hoe kan ík in een stressvolle situatie een gezonde energiebalans behouden?
Tweedaagse training: Nieuwe uitdaging; gezonde stress.

Tweedaagse training

Nieuwe Uitdaging, Gezonde Stress

MELD JE HIER AAN

De kosten voor de tweedaagse training bedragen € 845,00 inclusief BTW voor particuliere deelname. Informeer bij je werkgever of er mogelijkheden zijn voor het inzetten van bijvoorbeeld je professionaliseringsbudget (onderwijs). Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!