MINDFUL WANDELEN |

RUST – RUIMTE – RICHTING

Nationaal Park de Hoge Veluwe | 5 juni 2024 10.00 – 12.30 | Info@walkingsense.nl

Tijdens een mindful wandeling op Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. In tijden van onzekerheid, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

Locatie: Nationaal Park de Hoge Veluwe
Datum: 5 juni 2024 van 10:00u - 12:30u
Kosten: €25,00 p.p.|exclusief toegang tot het Park
Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Vooraf aanmelden via info@walkingsense.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mindful Wandelen

Rust, Ruimte, Richting.

Even op adem komen en de boel de boel laten.Tijdens een mindful groepswandeling van 2 tot 3 uur kom je even helemaal tot rust.

Door de bomen het bos niet meer zien.

Soms ligt iets zo voor de hand dat je het niet eens meer ziet. In een maatschappij die heel veel prikkels geeft, is het vaak best lastig om deze te negeren. We hebben het gevoel overal op te moeten reageren. Stel je voor dat je iets zou missen. Juist omdat je niets wilt missen, gaat er onbewust veel aan je voorbij.

Tijd voor goede zelfzorg

Het is fijn om bij tijd en wijlen eens even stil te staan bij datgene waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Even op adem te komen en de boel de boel laten.