De goede richting

  • Mijn verstand zegt het één
  • Mijn gevoel zegt het ander
  • Wandelcoaching geeft richting

Een natuurlijk pad brengt je in contact met een rijke flora en fauna. Hierin vind je vele aanknopingspunten voor vergelijkingen met situaties in het dagelijks leven. Neem bijvoorbeeld de metafoor van de spin in het web.

De spin is het middelpunt in zijn eigen web. Hij spint zelf alle draden die tezamen een web vormen. Hiermee verzekert de spin zich van een stevige basis van waaruit hij in al zijn behoeften kan voorzien.

Jij bent het middelpunt in jouw leven.

Bij WalkingSense draait het om jou en ben jij het middelpunt. Om in jouw behoeften te voorzien heb je niet alleen een krachtige basis nodig, het hele web moet stevig zijn. Anders dan bij spinnen, kunnen wij hulp inroepen als het om welke reden dan ook, even niet goed meer lukt. Met ondersteuning leer je, door nieuwe kennis en vaardigheden, jouw probleemoplossend vermogen te vergroten en je persoonlijke leiderschapskwaliteiten te versterken.

Droom jij ook over een kasteeltje in Frankrijk?

In vier stappen ga je op verkenning naar wat jij écht nodig hebt en blij van wordt; maken we een plan van aanpak; verander je belemmeringen in beslissingen; zet je stappen in de goede richting.

Behoeften-Beslissen-Bouwen-Bereiken
Wel of Niet

Van belemmeringen naar beslissingen. Iedere stap brengt een oplossing dichterbij. Kortom, een stap in de góede richting.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via info@WalkingSense.nl