WalkingSense – Vernieuwing – Vervanging – Versteviging

Coaching-programma voor bedrijven

  • Mijn verstand zegt het één
  • Mijn gevoel zegt het ander
  • Wandelcoaching geeft richting

Paradijsvogel of grijze muis?

GOED – BETER – BEST

Wat zou het fijn zijn als er in jouw bedrijf medewerkers zijn die allemaal goed in hun vel zitten en al hun sores thuis laten. Helaas, een medewerker is ook maar een mens en knipt zich niet in tweeën zodra hij of zij naar zijn werk gaat.

Je kunt als werkgever beter zorgen door ook de méns achter de werknemer te zien en een bijdrage te leveren aan zijn/haar gevoel van welzijn. Deze investering zal zich dubbel en dwars terugverdienen. Een medewerker die lekker in zijn vel zit en de beste versie van zichzelf is, levert de BESTE PRESTATIE voor het bedrijf. Wie wil dat nou niet?

Stress- en burn-out

Een groot deel van de werknemers lijkt op enig moment helaas ten prooi te vallen aan verminderde inzetbaarheid. De druk is om welke reden dan ook te hoog geworden en er is niet tijdig ingegrepen.

Laat zien dat je als werkgever oog hebt voor het welzijn van je werknemers. Een speciaal wandelcoachprogramma voor medewerkers die last hebben van stress- en/of burn-out gerelateerde klachten speelt in op de behoefte aan het opnieuw reactiveren van het ‘kalmeringssysteem’. Dit is essentieel om opnieuw op te laden en weer gezond aan het werk te kunnen gaan. Hoe eerder, hoe beter.

Workshops

Verbinden

Wie herinnert zich niet de schoolreisjes van vroeger. Het zijn vaak mooie herinneringen, waar je met plezier op terugkijkt. Je kunt als bedrijf ook mooie ervaringen creëren met jouw werknemers door deel te nemen aan workshops. Hierbij staat verbinding met de natuur centraal. Je hebt niet alleen een heerlijk ontspannen uitje in de buitenlucht, maar je leert tegelijkertijd nieuwe perspectieven ontdekken om persoonlijke ambities de ruimte te geven. Vraag naar de mogelijkheden via info@WalkingSense.nl

Coaching kado

Wil jij met jouw bedrijf de BESTE PRESTATIES leveren? Investeer dan in de BESTE versie van je medewerkers als totale mens, door hen een WalkingSense coachingprogramma KADO te doen. Neem contact met ons op via info@WalkingSense.nl